Wat is een autospeurtocht?

Een autospeurtocht is zoals de naam je al doet vermoeden een speurtocht die je gaat doen met de auto. De autospeurtochten zijn voor jong en oud geschikt en het voordeel wat je hebt is dat je zelf kunt kiezen wanneer je de route wil rijden. Het gaat er tenslotte om dat je veel plezier gaat beleven en mooie landschappen gaat ontdekken. Er zijn dan ook meerdere startpunten op iedere route, onderweg is het dan de bedoeling dat je vragen gat beantwoorden. Ook zijn er nog andere opdrachten die je moet oplossen om dan een kans te maken om de inhoud van de schatkist te winnen.  

Pluspunten van een autospeurtocht

Als je een leuk uitje wil organiseren wat voor jong en oud geschikt is, dan is de autospeurtocht een hele goede en verantwoorde keuze. Het is een tocht die je in beide richtingen kunt rijden en je kunt op meerdere punten tijdens de route starten. Voor een paar euro per dag heb je een gezellige dag met je vrienden, familie, gezin of collega’s. In totaal heb je de keuze uit meer dan 40 locaties om te speuren, denk bijvoorbeeld aan de Achterhoek, Zuid-Limburg, de Utrechtse Heuvelrug of Salland. Het spelen doe je echt op je eigen tempo, als je onderweg wil pauzeren moet je daar lekker de tijd voor nemen. Daag elkaar uit, ga met meerdere teams van twee tot zes personen per team en ga de strijd aan met elkaar.

Ga op avontuur!

Voor alle autoliefhebbers en avonturiers zijn de autospeurtochten de moeite waard. Je maakt gebruik van een GPS technologie om zo een uitdagende route te volgen. Het gaat erom dat je met jouw team de verborgen schatten onderweg allemaal weet te vinden en alle vragen op kunt lossen. Je komt onderweg veel mooie landschappen tegen, dus vergeet daar niet van te genieten! Je leert ook veel over de omgeving en dat allemaal door leuke opdrachten te maken. Wie let er goed op? Wie kan de meeste vragen beantwoorden en welk team gaat de strijd winnen? Zorg vooral dat je van het moment gaat genieten en samen gaat werken!