Waarom zou u een creditcard nemen?

Ten eerste omdat u dan altijd en overal beschikking over geld heeft en ten tweede omdat u niet verplicht bent een lening af te sluiten en rente af te betalen. Wilt u ook flexibel blijven? Een creditcard bestellen is tegenwoordig erg gemakkelijk.

Een geschikte creditcard vinden

Voor het vinden van de geschikte creditcard, dient u enige tijd in het vergaren van informatie te steken. Vergelijk de verschillende aanbieders van creditcards met elkaar: lees ook de voorwaarden en niet alleen het prijskaartje. Via internet kunt u op snelle wijze veel aanbieders en veel creditcards met elkaar vergelijken. Er zijn zelfs credit card vergelijkingwebsites te vinden waarop u een hapklare vergelijking vindt.

Online een prepaid creditcard aanvragen

Wanneer u een geschikte creditcard heeft gevonden, kunt u deze prepaid creditcard via internet bestellen. Dit gaat snel, gemakkelijk en veilig. U vult uw (financiële) gegevens namelijk in op een beveiligde internetpagina.

Gewone creditcard aanvragen

Een ‚gewone‘ creditcard aanvragen kun je vanzelfsprekend ook online doen, vaak bij de aanbieders zelf. Ook de bank kann je daarbij helpen, en ook de meeste banken bieden de mogelijkheid om een creditcard online aan te vragen.

Een creditcard aanvragen met een BKR-toetsing

Nadat u uw aanvraag hebt ingediend, zal de creditcardverstrekker bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) nagaan of u een betrouwbare lener bent. Hij zal bij het BKR bekijken of u al eerder geleend heeft en of u die lening op tijd hebt afgelost. Als u een prepaid creditcard aanvraagt, wordt de zojuist genoemde toets overgeslagen.

De creditcard gebruiken

Na goedkeuring wordt de creditcard binnen 14 dagen opgestuurd. U hoeft deze alleen nog maar telefonisch of online te activeren. En na het plaatsen van uw handtekening kunt u de creditcard gebruiken.