Relatiegeschenken voor auto’s

Relatiegeschenken uit de categorie autoaccessoires behoren tot de meest populaire promotieartikelen in de auto-industrie. Niet alleen ADAC-leden waarderen de kleine, handige helpers die vaak gratis beschikbaar zijn bij hun dealer of bij het verwisselen van banden. Het aanbod van de fabrikant varieert van klassieke, zoete energiedispensers of promotiepennen tot tassen voor autorijbewijzen tot reflecterende veiligheidsvesten en nog veel meer. In onze Automotive Industry Ideas-sectie hebben we al de eerste producten voor klanten en adverteerders gepresenteerd. Vandaag volgen meer geselecteerde auto weggeefacties in onze blogpost. We kijken uit naar je bezoek.

Veiligheidsvest – essentieel in het wegverkeer.

Niets werkt zonder veiligheid in het wegverkeer, want elke chauffeur weet wie op de weg is gestrand door een voertuigschade of zelfs een ongeval. Vooral dit jaar kunnen autodealers hun klanten een zeer nuttige en natuurlijk promotionele service bieden. Want vanaf 1 juli 2014 worden veiligheidsvesten in de auto wettelijk verplicht. Ons veiligheidsvest met stoffen zak van 100% ademend polyester breisel en twee reflecterende strips rondom voldoet aan de veiligheidsvoorschriften volgens de EN 471 norm.

Ideale autoreclame

Hoera, de winter is er misschien nog niet geweest, maar qua kalender is het in ieder geval snel voorbij! Voor ons rijders betekent dat natuurlijk weer banden wisselen, de grote zomerslippers met de stoere aluminium velgen kunnen ze eindelijk weer aantrekken. Praktisch is dat de wielboutkappen snel terug te vinden zijn in de promotionele katoenen tas met trekkoord met dubbel trekkoord in de kelder.

Het reclamemateriaal wordt opgehaald en de monteurs bij de bandenhandelaar hebben alles wat ze nodig hebben voor de korte pitstop. De tassen zijn als promotieartikel verkrijgbaar in twee formaten met een maximaal reclamegebied van 8 cm x 13 cm (BxH), die op aanvraag ook in meerdere kleuren bedrukt kunnen worden.

Stress bij het wisselen van banden?

Laten we eerlijk zijn, soms kan zelfs een simpele bandenwissel stressvol zijn. Zeker voor de winter, omdat iedereen denkt dat er nog geen sneeuw ligt, kan dat nog met zomerbanden! En whoosh, de volgende dag zal het er zijn, de witte pracht. Dan hoef je niet boos te zijn en maak je snel een afspraak bij de bandenwinkel. Wat past er beter dan het juiste anti-stress reclamemateriaal, waarop je ook de contactgegevens kunt terugvinden en snel een afspraak kunt maken op de rit naar het werk, uiteraard alleen via headset. De autoband voor stressverlichters is precies goed.