Bynco heeft de juiste informatie die je nodig hebt bij het kopen van een ex-lease auto

Een ex-lease auto kopen dat doe je niet zomaar. Het is fijn om zo veel mogelijk informatie over je auto te krijgen. Bij Bynco is dat zo. Bij Bynco wordt veel informatie bijgehouden van de ex-lease auto. Zo kunnen ze je vertellen dat een ex-lease auto meestal maar één vorige eigenaar heeft gehad. Meer informatie die je krijgt is dat bij een ex-lease auto kopen meestal langere afstanden rijden wat veel beter voor de motor is. Als de motor niet warm gereden is door de korte afstanden slijt een motor meer. Logisch dus dat een ex-lease auto met een hoge kilometerstand maar nog niet zo oud is, beter is dan een oudere ex-lease auto met weinig kilometers.

Aanschaf ex-lease auto moet vooral eerlijk worden

Bij het aanschaffen van een ex-lease auto doe je er verstandig aan om Bynco in te schakelen. Bynco staat voor Buy Your Next Car Online en is in februari 2017 gestart. Het doel van Bynco is om de nieuwe norm te worden in ex-lease auto’s kopen. Bynco wil dan ook bereiken dat het aanschaffen van een ex-lease auto makkelijk, leuk maar vooral eerlijk gaat worden. Bij autobedrijven wordt hier niet vaak aan voldaan. Bynco adviseert voor dat je de aankoop van een ex-lease auto doet de klant zoveel mogelijk. Je wilt als klant toch de regie in eigen hand houden?

Wat een top garantie bij Bynco

Wat siert Bynco nog meer? Je mag bij Bynco twee weken na de aflevering nog besluiten van de verkoop af te zien. Dan krijg je nog het volledige aankoopbedrag terug. Ook krijg je 180 dagen garantie bij elke ex-lease auto met scherpe prijzen en geen bijkomende kosten. Zelfs online kopers kunnen inzicht krijgen in de staat van de auto. De nodige informatie is direct te zien op je scherm of kun je downloaden.