Autoverzekering

Veel mensen zijn zoeken naar een mogelijkheid om op zaterdag een auto te verzekeren, dit kan zijn omdat ze een auto kopen op zaterdag en die direct naar huis willen rijden. Voordat je naar huis kan rijden in je nieuwe aanwinst moet je er zeker van zijn dat deze is verzekerd. Je kan op onze website de goedkoopste autoverzekering premie berekenen voor je auto op basis van het kenteken, ook op zaterdag!

Dat is natuurlijk het voordeel van de moderne maatschappij, waar het internet heeft mogelijk gemaakt dat verzekeringen zelf midden in de nacht kunnen worden afgesloten. En dat is natuurlijk wel zo prettig als je op zaterdag of op zondag plotselinhg een auto gekocht hebt, die natuurlijk dan ook meteen moet worden verzekerd.

Direct verzekerd
Op het moment dat u een berekening heeft gedaan voor uw auto, kunt u deze direct online verzekeren bij de betreffende verzekeraar. U hoeft alleen maar door te klikken naar de goedkoopste autoverzekering en vervolgens uw gegevens invullen en klaar. U krijgt na dit proces automatisch het tijdelijke polisblad in uw email en u bent direct verzekerd. Op het moment dat u het tijdelijke polisblad hebt ontvangen kunt u direct rijden met de auto. Uw auto is dan tijdelijk verzekerd. Om hiervan zeker te zijn adviseren wij even de het tijdelijke polisblad te lezen nadat u de autoverzekering hebt afgesloten.

WA verzekering
Op het moment dat u de auto WA heeft verzekerd kunt u dit later altijd nog wijzigen naar allrisk dekking. Dit is eigenlijk altijd mogelijk bij elke verzekeraar. U kunt hier aan de rechterkant direct uw goedkope premie berekenen voor uw autoverzekering.